Pozvánka na Vánočku

05.12.2011 10:35

Ahoj všichni, chtěl bych vás jménem ždánických zálesáků pozvat na tradiční vánoční akci - Vánočku, která se bude konat ve dnech 9. - 11.12.2011 a to na Domě dětí a mládeže ve Ždánicích.O co se jedná? Vánočka je setkání mladých Zálesáků ze Ždánic, Lovčic (a v letošním případě i z Hodonína) a všech malých i velkých kamarádů, kteří mají, popřípadě chtějí mít, se zálesákem co dočinění. Na programu bude spousta her, soutěží o ceny, spousta zábavy, přátelské posezení u dobrého jídla, zpívání s kytarou a tak dále a tak dále. Připraveno je samozřejmě i překvapení a Vánoční večer.

 

Pokud se chcete akce zúčastnit, do baťůžku si přibalte následující:

vzorek domácího vánočního cukroví (nejlépe v krabičce), malý dárek pro kamaráda, teplé oblečení na venek, oblečení na spaní, pevné boty a přezůvky, pláštěnku, kartičku zdravotní pojišťovny (lépe kopii), uzlovačku, sešit a tužku, hygienické potřeby.

 

Protože všechno v dnešní době něco stojí, budeme vybírat od každého účastníka 200 Kč především na jídlo a na další výdaje.

 

Pro oddíl zálesáků z Lovčic přijdou vedoucí a společně pojedou do Ždánic autobusem v 16:34, sraz bude v Lovčicích u školy v 16:20. Je samozřejmě možné dopravit se na DDM po vlastní ose. V tom případě je ideální doba kolem 17:00. Návrat do Lovčic je plánován okolo 11 hod dopoledne v neděli.

 

Na Vaši účast se těší kolektiv vedoucích oddílu Zálesák Ždánice.

 

Info: Jiří Galis, zalesakzdanice@seznam.cz, 723674568