Pozvánka na jarní tábor 2012 - Rytíři polárních moří

19.11.2011 13:31

 

Ahoj kamaráde a kamarádko

Chceš se stát polárním badatelem, plnit spoustu zajímavých úkolů a přitom všem zažít velká dobrodružství? Naučíme Tě rozdělávat oheň na sněhu jednou sirkou, uzly, orientaci v přírodě za pomocí buzoly a spoustu dalších zajímavých dovedností, které by měl správný polární badatel znát. Taky Tě čeká  mnoho her, zábavy a nových kamarádů. Tak neváhej ani chvilku a přidej se k nám, ke skupince polárníků. S Vaší pomocí společně dobudeme severní pól...

 

Dovolte mi, abych Vás jménem organizátora občanského sdružení ZÁLESÁCI – pobyt v přírodě, se sídlem Národní tř. 4, Hodonín, IČ: 68689667, pozval na zálesácký jarní tábor, který proběhne v roce 2012 v 7 denním turnusu na rekreační středisku RELAXX v Čeložnicích.

Rekreační středisko se nachází za obcí Čeložnice v rekreační oblasti Pastviny v podhůří Chřibů, asi 5 km od Kyjova. Rodinný penzion s domácí kuchyní, jídelnou, učebnou, restaurací, letní terasou s grilem, wi-fi internet, vlastním hřištěm a parkovištěm. Klidná obec a její okolí jsou  vhodné pro milovníky přírody, klidu a rekreační turistiky. Okolí nabízí výlety na mnoho zajímavých míst, památek a zajímavostí. Pokud se budete chtít podívat na fotky místního zařízení, tak na www.relaxx.cz.

 

Termín jarního tábora je: od 4.2. do 11.2.2012 a je to v době konání jarních prázdnin. Věk dětí: od 7 do 14 let

Hlavní vedoucí tábora je: Buček Jakub (Bubák) , tel: 728 345 015

Cena  jarního tábora:  2 400 kč

Po dobu jarního tábora je zajištěno:

ü  ubytování ve čtyřlůžkových pokojích

ü  celodenní strava 5x denně, čaj, příp. šťáva po celý den, stravování začíná snídaní a končí večeří

ü  poskytujeme celodenní péči pro děti s důrazem na sport a rekreaci spojené s pobytem v přírodě, a to formou celotáborové hry, kterou pro Vás připravilo vedení tábora (osvědčení MŠMT) spolu se zkušenými oddílovými vedoucími, kteří jezdí na tábory již řadu let a pracují s dětmi v průběhu roku

ü  v programu, který bude probíhat v dopoledním, odpolední a večerním bloku, se uskuteční soutěže a hry.

 

Budete-li mít zájem o náš tábor, je nutno se přihlásit co nejdříve, nejpozději do 6.1.2012 buďto osobně hlavnímu vedoucímu a to telefonicky 728 345 015, e-mailem na bubak3@seznam.cz, nebo v CA LIDO, Národní třída 4, Hodonín s tím, že cena poukazu na tábor musí být uhrazena nejpozději do 13.1.2012. Kapacita tábora je omezena počtem dětí, přednost mají ti, které přihlásili rodiče ve stanoveném termínu a zároveň uhradili cenu poukazu v termínu výše uvedeném. Veškeré další informace Vám sdělíme na výše uvedených kontaktech.