Hozená rukavička

14.09.2011 20:48

 

O co jde:  Vzhledem k tomu, že se jedná již o zavedenou náročnější noční akci, není potřeba se mnoho rozepisovat. Oproti předešlému ročníku je opět pozměněna trasa – její loňské načtení do GPS nepomůže. Její délka je standartně do 50km. Jedná se o „otevřený“ závod (čili nejen pro členy Čs. Zálesáka, OS Zálesáci Hodonína a AVZO TSČ ČR) a na čas. 

 

Pro koho je akce určena: Akce je primárně určena pro všechny odvážné holky a kluky ve věku 9-ti až15-ti let v doprovodu osoby starší 15-ti let /min. počet členů v hlídce je 3 (a více)  + 1/. A letos se jí můžou zůčastnit hlídky složené z holek a kluků starších 15-ti let, zde minimálně 3 osoby v hlídce, není podmínkou mladší 15-ti let jak doposud. Jednotlivci můžou jít taky, ale jen pro své potěšení...

 

Datum konání: 07. -08.10.2011.

 

Čas a místo srazu: sraz je 07.10.2011. ve 20:30 hod. na DDM Ždánice.

 

Ukončení: v sobotu  08.10.2010. v 12:00 hod. u DDM Ždánice

 

Startovné: 25,-Kč/osobu (doprovod neplatí nic).

 

S sebou: spací pytel, karimatku (v případě odstoupení z pochodu budete převezeni na DDM Ždánice, kde budete moct přespat), ešus, hrnek, lžíci, oblečení do přírody, kvalitní obuv, pláštěnka a kartičku ZP, svačinu včetně tekutin (na DDM bude zajištěno teplé jídlo po závodě a na vybraných stanovištích teplý čaj). Na vlastní závod stačí těm mladším odlehčená výbava – batoh, pláštěnka, KPZ, uzlovačka, pití, svačina, kartička ZP a výstražná vesta!!! (Stejná, jak má být pro řidiče auta.). Každá hlídka potřebuje turistickou mapu Slavkovské bojiště a Ždánický les vydanou KČT (číslo můžu upřesnit), nebo ještě lépe Slovácko Chřiby od Shocartu.